OVER KIN

Cosmetics is in 1932 opgericht door de heer Gregorio Bosacoma. Het is één van de professionele haarverzorgingsbedrijven met een rijke historie op Spaans grondgebied, dat momenteel wordt geleid door de 3e en 4e generatie van de Boscoma-familie.

De kennis en ervaring van het bedrijf komt tot uiting in de knowhow waarmee het merk is ontwikkeld en vervaardigd met hoogwaardige producten, die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende professionals.

KIN Cosmetics is een internationaal bedrijf met wortels in Sant Feliu de Guixols (Girona): een klein kustdorp gelegen in het hart van de Costa Brava, 100 km ten noorden van Barcelona, Spanje.

Dit dorp weet hoe je je eigen waarden en tradities kunt behouden.

Het is een plek met veel natuur, vol contrasten die grote artiesten zoals Picasso en Dali hebben geïnspireerd.

Het merk onderscheidt zich door het ondersteunen van professionals, door hen te voorzien van de nodige middelen om zich te ontwikkelen, in wat wij geloven, dat het mooiste beroep ter wereld is.

Al onze producten zijn ontwikkeld in onze laboratoria, vervaardigd in onze faciliteiten en verkocht vanuit ons kantoor naar meer dan 30 landen waar het merk aanwezig is.

Met een enkele missie: Samen groeien

 

 

GROWING TOGETHER

Sinds 1932