KINESSENCES bleaching cream 500gram


Ultrazachte formule zonder ammoniak, verrijkt met arganolie, biedt een meer cosmetische en verzorgende behandeling voor het haar tijdens het chemische bleekproces.
De romige textuur zorgt voor een gemakkelijk toepassing, vooral in uit de vrije hand bleektechnieken, hoewel het elke techniek toelaat.

Natuurlijke ingrediënten voor gezond haar. Geformuleerd met OES+-technologie, een infusie van 5 zeer zuivere oude oliën uit elke van de 5 continenten en zeer belangrijke natuurlijk beschermende verzachtende middelen om de optimale kleur te produceren.
* Oliezuur: Een olijfoliederivaat het is een zeer gezonde optie voor de hoofdhuid. Rijk aan omega 9, de hoge voedingswaarde en laat een zijdezacht gevoel achter. Bovendien is het een uitstekend beschermend middel voor het haar en de hoofdhuid tijdens het kleurproces.
* Hoog zuiver gefilterd water: De natuurlijke bron van leven, dit water ondergaat speciale filtratieprocessen om de verwijdering van zouten, mineralen en andere componenten te garanderen. Het reproduceert op natuurlijke wijze de hydratatie die de huid en het haar nodig hebben, waardoor het zijn natuurlijke balans herstelt.
* Bijenwas: Vormt een perfecte bak met natuurlijke honing. Het bevat de mineralen en voedingsstoffen die nodig zijn om de haarstructuur te beschermen en de glans te maximaliseren. De verzachtende eigenschappen voeden en verzachten de huid en hoofdhuid en voorkomen veroudering van het haar.

5 eeuwenoude oliën:
* Arganolie, hoge voedingswaarde en gehalte aan Vitamine E herstellen  het haar intensief en geven het maximale zachtheid en glans.
* Macadamia olie: Haar verzachtende eigenschappen en hoge gehalte aan palmitoleïnezuur maken het haar uitzonder zacht en glanzend.
* Kukui olie: Haar antioxiderende en hydraterende eigenschap en gehalte aan vitamine C & E voor vitaliteit, gezondheid, bescherming en welbevinden voor haar en hoofdhuid.
* Camelia olie: Rijk aan aminozuren en Vitamine E, B, C en E, voor voeding, zijdeachtige textuur en doet de glans van natuurlijk of geverfd haar beter uitkomen.
* Druivenpitolie: Rijk aan omega 6 & 3, herstelt, versterkt het haar en voorkomt breuken, Verbetert de kracht en weerstand van het haar aanzienlijk.

Mengverhouding 1:2 met de kinessences developers.