KINCREM PRESTIGE Earth Nudes Collection 60ml

Beschikbare opties:


4 intense kleuren geïnspireerd door 4 woestijnen op de planeet die worden gecombineerd met bestaande tonen uit de kincrem-prestige assortiment om die kleuren te transformeren en te verrijken.
Zijn gegaan van het willen imiteren van verschillende huidtinten, het imiteren van verschillende kleuren van de oppervlakte van de planeet.

Permanente kleuring is nu nog effectiever omdat het is verrijkt met keratine.
Keratine is van nature aanwezig in het haar en biedt vele voordelen, zowel binnen als buiten de haarvezel:
* Reparatie.
* Verbetert de haar textuur door zachtheid te bieden.
* Helpt de hydratatie te behouden.
* Verbetert de haar weerstand.

Bereikt briljante kleuren dankzij de CRK+ technologie. Samenwerking van actieve stoffen die de gezondheid van haarvezels behoudt tijdens het chemische kleurproces:
* Ceramiden: Van nature voorkomende lipiden die als een bindmiddel om de cutide op zijn plaats te houden. Versterken de huid en zorgen voor glad en glanzend haar.
* Tarwe en keratine eiwitten: Natuurlijke voedingsstoffen creëren een beschermende film rond de haarvezel en beschermen en hydrateren ook het haar.
* Aanwezige polymeer: Door hun moleculaire structuur helpen polymeren het haar diep te conditioneren, verzachten en glans geeft.

Verkrijgbaar in de kleuren:
* Grand Canyon red: Gepassioneerd rood met tonen die herinneren aan de koraalformaties in de oceaan en organische structuren van verschillende soorten.
De plaats die deze kleur inspireerde is Colorado's grand canyon, een bekende staat om zijn rotsformaties en de prachtige kleur van de aarde.
* Sahara Nude: Geroosterd bruin dat combineert met gouden tinten om kracht te krijgen en licht te stralen. Het roept gescheurde droge aarde op, strepen van gepolijst hardhout, goud en de glans van de huid, verguld door zomerzon.
Inspiratie komt van de duinen van de Sahara woestijn en de verscheidenheid aan tinten gemaakt door zonlicht die deze mythische en elegante schaduw heeft geïnspireerd.
* Nambung Ocher: Een oker met een zeer intense toon die ons naar de specerijenmarkten van de Oriënt brengt, waar we vinnen met reeks rijke chromatische geel tonen die zijn bezaaid met tinten rood en oranje.
De woestijn die deze kleur inspireerde is de namnung in het hart van Australië en die bekend staat om zijn speciale kleur.
* Jordan Rose: Roze met een vleugje oranje dat ons herinnert aan de kleuren van een intense zonsondergang of de verschillende tinten in het verenkleed van flamingo's.
De regio die deze nude tint inspireert, is de woestijn van Jordanië, die zulke karakteristieke tinten in zijn zand heeft.

* Intense, gebalanceerde en duurzame kleuren.
* Gezonde en beschermd haar
* Zijdeachtige textuur.
* Prachtige glans.
* Vermindert het risico op allergieën, PPD vrij.

Mengverhouding: 1:1